lördag 1 augusti 2009

Här bor vi!
Jaha då var det redan 1 augusti!! vart tog tiden vägen? har inte hunnit bada i mälaren en enda gång. Men veckan på öland var ju underbar så vi får vara tacksamma för det.

Våran lilla katt Miranda har varit borta i 4dagar, hon är innekatt så hon är inte van att vara ute. Hon kan ju ha blivit överkörd men jag har inte gett upp hoppet ännu. Mest tänker jag på om hon har blivit instängd någonstans, i något förråd och sen kanske nån åkt iväg på semester. Igår cyklade vi runt till grannarna i byn och frågade men ingen hade sett henne. I morgon ska vi sätta upp lite lappar med bild på henne. Kanske någon vet eller har sett henne? Värst är ju för min lilla wilma som längtar efter henne och ropar och ropar, hon var så förtjust i Wilma och sov med henne varje natt. Det är så jobbigt när barn är ledsna!

Förra veckan var här fullt upp, en tidning var här och gjorde ett litet hemma reportage. Jag hojtar till när det kommer ,kan dröja länge. Min mamma och hennes hem är förresten med i detta nummer av vackre hjem, kul! det var förra hösten de fotade hos henne!

Ha en fortsatt trevlig helg!

4 kommentarer:

Vardagens guldkorn sa...

Oj va spännande med ett repotage! Kul! Svärmor blev så glad över ljushuset! Det kommer att bli så snyggt ute i stugan när allt är färdigbyggt och renoverat!
Hoppas nu att lilla kissen bara förirrat sig lite och snart är hemma igen!
Kram Linda

Susanne sa...

Vilket mysigt hem! lilla kissen ,suck ja jag har oxå katter så jag vet precis hur det känns.Fast mina är ute katter och vana så oroar jag mig varje morgon innan dom kommit fram för att få frukost..Håller tummar! Kram Susanne

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Oj vad spännande. Hojta till när det är dags.Håller med om att denna sommaren bara forsat förbi.

Helena sa...

Hej! Vilken mysi blogg jag sprang på här, hur har jag kunnat missa den! Stackars er lilla kisse, hoppas verkligen at ni hittar hnne, speciellt för Wilmas skull! Kram Helena