tisdag 11 augusti 2009

Nu är boken här!
Idag kom böckerna jag väntat på, Romantiska hem och inspiration i vitt! Boken innehåller 5oo bilder från bloggares hem(ja från mitt med;) och möbleringsförslag från inredningsbutiker. Den är så otroligt fin! Det är två tjejer som bloggar som har skrivit boken, Ingela och Petra, vilket jobb de har gjort! Det var i vintras som det mejlades bilder fram och tillbaka så det har varit en lååång väntan. Min bok kommer att ligga på mitt soffbord och den kommer att bläddras i tusentals gånger, här finns mängder av tips och idéer och massor av inspiration. Ni kan beställa den i nätbutiken!

7 kommentarer:

Susanne sa...

Oj ja det verkar som en fin bok..Kanske den hamnar på mitt bord oxå,,vem vet,,älskar att kika i såna böcker..Kram

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Ser underbar ut!!
Susanne

Fru Inredning sa...

Måste nog skaffa mig den, skulle trivas bra på mitt bord oxå:)
Kram Kristina

Anonym sa...

Det var väl skönt att katten kom hem till slut, jag vet hur orolig man blir! Fina bokstäver, dom skulle göra sig bra här...
Maggan

sinnlighet sa...

Vill bara säga att jag gillar Din sinnliga & sköna blogg, och ser också fram emot att få se alla hem från bloggsfären i den omtalade boken!

Har Du lust att vara med och tävla på min blogg, så är Du välkommen. Jag lottar ut priser från Lisa & Smällkaramellen, som jag tror att Du kommer att gilla!!

Trevligen, Agneta mitt i Österlens-spenaten

Vardagens guldkorn sa...

Har du kvar någon bok? Föstår att den gått åt som smör i solsken =0) Om du har någon kvar får du gärna lägga undan den åt mig, säg till bara så kommer jag förbi och hämtar den. Hoppas du får en bra vecka!
Kram Linda

Vardagens guldkorn sa...

Toppen! =0) Hur mycket kostar den? Ska försöka komma förbi i veckan!
Kram Linda