tisdag 14 juli 2009

Knackig engelska!!

Wilma på bageriet!
Selma älskade att gräva hål i sanden!

Man blir helt slut av allt grävande!! då är det lätt hänt att man somnar med nosen full med sand!!


Hej det finns inte mycket tid kvar till bloggandet just nu, tråkigt jag vet men dygnet har alldeles för få timmar!!! Öland var underbart, sol hela veckan. Böda sand var en helt otroligt fin camping, tänk bara att kunna gå till bageriet på morgonkvisten och köpa färskt bröd till frukost, underbart!
I butiken är det full fart, jättekul med alla turister som tittar in. Idag kom det fransmän och jag kan säga att min engelska inte är den bästa. De frågade om gardinerna var till salu och jag skulle förklara att det var dom inte men de var jätte enkla att sy själv om man hade gamla lakan. Ja ni kan tänka er hur det lät!! No its not for sale, but you can sy själv if you take ett gammalt lakan, its really easy, and sheep!!!! ha ha ho ho!!! skämdes ihjäl, hur kan all engelska man lärt sig efter 12 år i skolan vara som bortblåst??? nej jag måste nog gå en kurs tror jag, någon som ska med???
Idag kom det påfyllning av lampkjolar så nu är de i lager igen!!

7 kommentarer:

Hjärtans Fröjd sa...

jag måste nog skaffa mig en JR ....
undrar om man kan hitta en som ska omplaceras...orkar inte med småbarnsåren.... :)

kram/N

ica67 sa...

Vilka fina bilder, visst är det underbart på Öland :)

nettan sa...

hej.
ja jag undrar detsama,vart tog engelskan vägen?

Lisa.L sa...

Jisses ! Lille selma e söt som socker ju =) kram Lisa

Vardagens guldkorn sa...

Visst är öland härligt! Vi var på Bödagården nästan 2 veckor men nu är det skönt att vara hemma igen! Vilken härlig bild på lilla Selma, de är ju så söta valparna som kan ligga hur som helst =0)
Kul att lite turister hittar till butiken också!
Kram Linda

Susanne sa...

Hej..Vi var på Öland förra året och vi älskade det alla i fam..Selma så söt du är..Skrattar gott åt din Engelska ja hur mycket man än kan så försvinner den på tungan och förvandlas till nått helt annat än vad det var tänkt..Men väldigt roligt!!

Sussi sa...

Hej!Jag,(och hela min familj), slank in en dag i din butik efter en promenadslinga på Ängsö. Det var första gången jag var där och jag blev överförtjust-vilken trevlig butik! Det var som att vara ett barn i en godisaffär, hi hi...Jag köpte en lampskärm med lampkjol, det blev såå fint hemma. Jag kommer tillbaka...