lördag 25 oktober 2008

Härliga Lördag


Vilken härlig lördag det har varit, gulliga kunder i butiken och jag har hunnit plocka fram lite juligt . Har fotat hela dagen så nu kan ni se kategorin jul i nätbutiken. Vet att det säkert finns ni som tänker att det är för tidigt att tänka på jul redan nu men man måste hänga på de stora butikerna som gjort jul för flera veckor sedan. Julen är så fort över så det är ju härligt om man hinner njuta lite av allt pyssel och sånt som man grejar och donar med. Det har även fyllts på i några andra kategorier i nätbutiken bla en fin zinkljustake, pappers rullehållare mm..

I onsdags var jag och mamma ,syrran och en kompis och hennes mamma till ullared på en dags tripp,Oj vad skoj vi hade! vi skrattade i bilen så vi höll på att köra av vägen. Åkte från västerås vid 04.00 så ni kan ju förstå att vi var trötta och fnittriga så som bara tjejer kan vara. Vi shoppade hela dagen och åkte hem vid 19.00. Då hade vi stressat ganska mycket och kände att vi skulle velat vara kvar en dag till, så nästa gång så blir det två dagar. Jag handlade julklappar till barnen och kann knappt bärga mig fram till jul, vill ju visa allt fint de ska få redan nu. Måste berätta när vi skulle packa in i bilen, alla kassar. Ni som vart där vet ju hur stora deras gula kassar är, tänk att vi var 5st och hade typ 4 st var som var proppfulla. Kan säga att när vi stängde bagageluckan så trillade det mesta ner i baksätet, det blev till att ha några kassar i knäna, pust! i 6h ni kan tro att vi gnällde hi hi !!för att inte tala om värken man hade i baken, träsmak aj aj!!! ja så är det när man ska åka över land och rike för att shoppa billigt!

Ha en riktigt trevlig lördagkväll nu, jag ska mysa med familjen och kolla på strupplande stjärnor på hal is! Kram Johanna

7 kommentarer:

Vardagens guldkorn sa...

Kul resa! Gjorde den för några veckor sen med syster och mamma. Men som sagt lite långt att åka över en dag, funderar på att sova över nästa gång. Ljushusen jag köpte av dig är så fina i fönstret men jag skulle vilja ha ett i zink också, är det något som är på gång in i butiken?
Kram Linda

Villa Carl Larsson sa...

Snacka om snygga ljusdekorationer. Wiiie vad roligt det är med alla fina tips. Man blir så lycklig. Kram

Villa Carl Larsson sa...

Vad roligt att du tyckte om min blogg. Det värmer.. den är inte så mycket att hänga i julgranen just nu kanske hehe men i framtiden hoppas jag. Ha en bra vecka!

Linneagården sa...

Hej Johanna.
Å, tänk jag har aldrig varit på Ullared... men skulle vilja. Man verkar ju kunna handla där, haha!!
Jag måste kika in i din webbutik nu.
Ha det gott. Kram från din bloggvän /madelene

Vit Spets sa...

Hej!
Kul att Du kikade in & lämnade en kommentar... nu är jag här & tassar omkring :)
Så kul Ni har haft med Er shoppingresa - det lever Ni länge på!
Julklappar går jag oxå & planerar & handlar - älskar denna årstid.

Nu tänkte jag gå tillbaxs å kika lite till.
Ha en trevlig kväll
//Siv

Färjtorp sa...

Hejhej
jag hittade hit =)
Ska absolut lägga bloggen på minnet!

Kram Johanna

Floras Kulle sa...

Den nya bloggen är ju jättefin! Hur mysig som helst...
Här trivs jag!
KRAM: Annette