lördag 1 november 2008

Hej

Hej idag bjuder jag på lite bilder från butiken på gården, det är nästan så jag börjar få lite julkänslor av allt pysslande. I veckan har det kommit lite nytt igen, bla fler juliga kökshanddukar och ett ostband som man ska knyta runt julosten och dekorera den med. Jag har inte fotat den ännu, måste inhandla en julost först så ni får se hur det ska se ut. Nu börjar det bli ordning i butiken/nätbutiken, det är inte lite som måste fixas vid ett namnbyte ska ni veta. Allt från skyltar,visitkort till telefon,försäkringar mm ja listan kan göras väldigt lång! men som sagt nu börjar jag se ett slut och det känns väldigt skönt. Ni som undrar över namnbytet så är det för att vi var två som drev butiken förut och nu är det bara jag och min familj som gör det, sen så har namnet väldigt länge känts lite fel eftersom vi inte enbart är en änglabutik som man kan tro om man hör namnet. När vi startade 2004 så var det himla mycket änglar, nu tar jag bara in änglar i butiken om jag hittar några som är väldigt fina och speciella. Ha en riktigt skön söndag ! /Johanna


Ny Kökshandduk 39:-Fler kökshanddukar! så fina så de kan användas som servetter.
Den fina nypbrädan med griffeltavla finns endast i butiken på gården 299:-

4 kommentarer:

Vardagens guldkorn sa...

Å så mycket fint, måste nog komma över nån dag på en liten titt! Var i stockholm i helgen och hittade i alla fall små zinkhus, så mitt problem är löst =0) Hoppas du får en bra vecka!
Kram Linda

Romantiska Hem sa...

Hejsan!
Så himmelsk mkt vackert du har i din butik! Jag och Ingela (med bloggen inspiration i vitt) har skickat att mail till dig/butiken, ler.
Kram Petra

Mimmi sa...

Oh vilken fin blogg, hit tittar jag in snart igen ;-)

Sublim Design sa...

Så mycket fina saker man vill ha!
Må så gott!
/S