lördag 18 oktober 2008

Trista vackra höstbilderÄr det bara jag som blir lite nedstämd av det här höst vädret? så länge solen lyser så är det okej men när det är så här grått och trist så vill jag bara att det ska gå fort och bli jultider med massor av snö som lyser upp lite, ja om det nu blir nån snö? är ju lite dåligt med det i den här delen av landet. Gud vad vad nedstämt det här blev då, ni som redan är lite deppiga kanske inte ska läsa=)
Vad skönt det känns att bara behöva koncentrera sig på en blogg, jag saknar den andra lite men bara jag får med mig alla blogg vänner hit så ska det nog bli bra och kännas lite bättre. Det känns ju fortfarande lite tomt härinne på bilder och inlägg men jag ska göra mitt bästa för att det ska bli som förr och kanske lite bättre .Tog med mig kameran ut i trädgården idag och fotade lite höstbilder, jag älskar att fotografera fast kameran sjunger på sista versen. Trots att vädret är trist så tycker jag faktiskt att det är vackert med trista höstbilder. I veckan kommer det in nytt till butiken det ska bli kul. Kram Johanna

5 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hej Johanna!

Visst är det trist med gråa höstdagar men jag kan inte annat än hålla med dig om att det faktiskt är rätt vackert oxå!

Kram Annica

StrandviksVillan sa...

Vilka underbara bilder du tagit!

Ja, energin känns inte riktigt på topp när det är grått ute... Då gäller det att göra mysigt inne istället med brasa, ljus, inspirerande julnummer av inredningstidningar ;)

Vardagens guldkorn sa...

Vilka vackra höstbilder du bjuder på! Men ändå är det ju lite så att man längtar lite efter snön, det är nog norrlänningen i mig som talar, har lite svårt för mörka hösten =0)
Kram Linda

Terese sa...

Mm, trevligt här inne - fortsätt här tycker jag! Vilken vacker dörr och härliga höstbilder! Kram Terese

Sanna sa...

Hej vilket underbart hem du har,å vilken kanon snygg pardörr, man kan ju inte bli annat än avis :)En helt fantastisk blogg! Du kommer få en plats bland mina favorit bloggare på min sida,den är bara inte uppdaterad än.Ha en bra dag, Mvh Sanna på "Sannas Palats"