onsdag 30 september 2009

Invigningen avklarad!

Nyhet under kategorin dekorativt!

Så var invigningen av övervåningen avklarad! det kom sååå mycket folk, på lördagen när vi öppnade kl 11 så trodde jag att det var ett skämt, håller övervåningen tänkte jag;) folk bar ut tavlor och mattor och fyndade för glatta livet, superkul! Syster min och en vän tog hand om cafét och det fikades hembakade chokladrutor och morotskaka som min mamma är så duktig på att baka, mums. Det tråkiga är att jag kunde inte lämna kassan för att ta kort däruppe som jag hade tänkt, hade verkligen varit kul att haft bilder på alla glada kunder och vår fina övervåning.

Nu har vi bestämt att vi har loppis sista helgen varje månad, då fyller vi på med massor av nytt! självklart kan ni kika uppe på loppisen när ni handlar nere i butiken men då den sista helgen varje månad så kommer vi annonsera i lokaltidningen och vi fyller på med nytt och självklart kan ni då fika hembakat i vårat mysiga café!

Idag kom det två pallar med nyheter till butiken, jag har stått ute i kylan hela eftermiddagen och packat upp varor, brrrrrr!!! svinkallt!!! det mesta finns nu i nätbutiken, dock inte julgrejerna de håller jag på lite till.
I morgon ska jag ta lite bilder på övervåningen så ni får se resultatet, har före bilder också.

4 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Grattis att invigningen är klar.vad roligt.Måste vara som julafton och få massa nya grejer.vad spännande att få se bilder.Ser jag fram emot.Ha en mysig höstdag kramizar ~~~~RITA~~~.

Lillemor i Hummelsta sa...

åh, vad kul, måste verkligen försöka få tid att titta in nån dag.
Kram Lillemor

Helenas blogg sa...

så jäkla fint du verkar ha det, och helt underbart fina bilder, kul med inspirerande bloggar som denna...ha en fortsatt bra lör/helena

MMS sa...

Hoppas att du flaggar för loppisen på bloggen innan det är dags,för alla oss som inte har lokaltidningen!