torsdag 30 april 2009

Selma

Nu kommer bilderna på underverket, igår gick vi på våran första promenad och allt var så underbart och härligt tyckte hon. Vi gick förbi hönsgården och där stod en stor tupp mitt på vägen men det var inga problem, sen gick vi förbi hästhagen och det var jättespännande. Det bästa som finns är att busa på gräsmattan och nosa på allt och smaka på allt. Nyss har hon legat i soffan och kikat på när grabbarna spelat tv-spel. Hon vill gärna busa med katterna och springer i full vart mot dom, de backar och då tittar hon på dom konstigt och undrande, ska vi inte leka? nåja snart så kanske de hänger med på noterna:) Nej nu måste jag gå och steka pannkakor sen ut med Selma i solen på en ny upptäcksfärd. Ha en trevlig Valborg allihopa kram Johanna


Wiiieee!!

Selma och Melker vilar
9 kommentarer:

Syster Yster sa...

Men halledusingen så söt man kan vara då.. Grattis till nykomlingen.
En bra tid att få hem en valp.

Anette

Lillemor i Hummelsta sa...

Men nussingen då!! En sån liten gullegris. Där ser man verkligen hur det spritter av livsglädje. Lycka till med nytillskottet.
Kram Lillemor

Ebbas änglar sa...

Nejmen herregud va söt..... tänk att man kan få så mycket glädje av något så litet!! Tack, snälla du & trevlig valborg till dig oxå!
Kram Malin ^^,

Susanne sa...

Men gud hur söt får man va..Så mysig lite going..Djur och barn det e livet..Kram o ha en underbar valborg

hemma hos lilla mej sa...

Men herre gud i världen vad söt man kan vara:Grattis till den nya familjemedlemmen.Bra tid att ha en baby på 4 ben .Ha en mysig valborg kramiz ~~~~~~RITA~~~~~.

Lilla hjärtat sa...

Tack för kommentaren hos mig.
Åh vad mysigt det låter med vovven. Vi längtar så mycket efter våran . Vad komiskt, vi som också har bestämt oss för namnet Selma.
Ha en trevlig valborg
Kram Anna-Karin

Vita drömmar och choklad sa...

Vilka sötisar!! =)

Trevlig kväll! Kram Camilla

På Nannys trapp sa...

Hej åhh så gullig jag blir helt sjuk fast jag redan har mamma pappa o barn 3st fin Jack Russel men de är ju så ljuvliga kram A-M

Butik Östergården sa...

Vilken ljuvlig liten nykomling!
Måste vara svårt att göra något annat än att gossa med henne.

Ha det gott!

Kram Helen