torsdag 19 mars 2009

Vårkänslor!
Nu så äntligen börjar man känna att det går åt rätt håll! här i västerås är det soligt och jag hoppas att det är det hos er andra med. Blir så glad när ni lämnar en liten kommentar när ni är här inne och kikar runt, det blir roligare att skriva om man vet att någon läser det;) Jag försöker skriva tillbaka direkt när jag läser era kommentarer annars är det lätt hänt att jag glömmer.

Idag så har det kommit lite nytt igen till butiken bla söta gryt underlägg med hjärta och en liten anslagstavla i fil de fer som man kan sätta söta kort i eller små kom ihåg lappar. Ja och så lite annat men det får ni kika in själva i butiken.

Vi håller på med ett stort projekt uppe ovanpå butiken, det är inte mycket kvar nu weeeee:)

Ska bli roligt att visa er när vi är klara.

Kramar Johanna

8 kommentarer:

Mia sa...

Ja, nu är väl ändå våren på gång på riktigt denna gången. Idag är det i och för sig riktigt blåsigt och kallt men ändå ganska soligt. :)

Kram kram
Mia

Susanne sa...

Javisst är det roligare att skriva och visa om man får en liten rad när någon springer förbi..Åhh jag önska så att jag kunde ha en liten mysig butik oxå som var alldelles min!!
Men här där jag bor finns en jätte konkurrent ,,ja just det Gekås Ullared..Väldigt få små företagare överlever här tyvärr..Men mina drömmar har jag ändå kvar..Kram

Lillemor i Hummelsta sa...

men åh så sött grytunderlägg. Skulle man knappt vilja besudla med en gryta. Skulle vara en gammal fin kastrull från förr då.
Kram Lillemor

Gammalt o nytt sa...

Å visst är det härligt med vår i luften!!
Kram Irene

Charina sa...

Tack för ditt besök! Jo jag tycker nog att man kan plita ner en rad.Är jättekul att få kommentarer ju...Jag har gjort iordning sköldpaddornas bolåda nu inför väckningen som sker om nån dryg vecka-DET är ett kanontecken på att det äntligen är vår!!

sussie sa...

Åhh va sööta saker.. spännande va spom händer på övervåningen..fortsatt trevlig helg kram snowwhite-sussie

De Argento sa...

"Vinkar glatt över Mälaren" Idag har vi inget skoj väder va? Men jag har sett på SMHI att vi ska få 7 plus på tisdag...Det tror jag på!

Kram
Lilly

Gammalt o nytt sa...

Åh här har solen lyst..men nu är det snöstorm..fy
Kram och ha en skön kväll/Irene