söndag 25 juli 2010

Start kökmakeover

Före! ni kanske tycker vi är tokiga som tror att det kommer att bli ett fint kök här inom snar framtid hi hi!!
Brunt och murrigt

Funderar starkt på att spara den fina hushållspappershållaren, NOT!!


Min duktika Micke i full gång med att riva

Bort med allt

Där i hörnet blir kyl/frys och skafferi

Ingång till matdel/vardagrum. Väggen ska rivas så köket blir större.

Hej på er! så var värmen borta putsväck, gör inte oss så mycket eftersom vi renoverar för fullt.
Vi har flyttat in till Irsta som ni kanske vet. Huset är från -50 talet och det mesta var orginal från den svunna tiden. Känns så spännande att planera och bestämma allt från början i ett hus. Inte lätt, man vill verkligen välja med omsorg så det blir precis som man vill ha det i minsta detalj, allt från lysknappar till golv. Känner faktiskt ingen stress fast vi bor utan möbler(ok! köksbord, soffa, tv, madrasser) och lagar mat på en
kokplatta i källaren. Duschar gör vi i den gamla tvättstugan, där diskar vi och tvättar också. Allt går bara man vill, det är ju inte för alltid;)
Lovar att visa er bilder under renoveringsarbetet. Vi har börjat riva köket, nu i veckan ska vi beställa golv. Wieee !! så spännande. Ska visa er bilder på att vi rivit väggen in till vardagsrummet och tagit fram trätaket . Måste bara leta fram sladden som man för över bilder med från mobilen, ska finnas någonstans i dom 511 banankartongerna ;)

4 kommentarer:

Susanne sa...

Hej,oj den här resan skall bli så spännande att följa med på..Helt säker på att det kommer bli ett drömställe..Kram Susanne

Unknown sa...

Hej!
Nog får ni till ett fint kök tillslut.
Vårat såg ännu värre ut när vi köpte huset.Det var jättekul att riva ut alla skåp ,lister och väggar och sen se det nya köket börja ta plats..
Sari

Vardagens guldkorn sa...

Oj vad roligt , vilket projekt!! Helt plötsligt känns våra projekt ganska små =0) Ska bli spännade att se resultatet!
Kram Linda

lottens vita och gröna sa...

hej du vännen, nu är jag här och gluttar, blink!
duuuuuuuu vad det kommer bli fint, jag vet...du/ni har känlsan ska bli så himla kul att se, älskar före och efter bilder!
varmkram lotten