torsdag 7 januari 2010

God fortsättning på er alla!

Vintriga bilder från en liten hund promenad


Underbart väder idag, solen lyser och det är inte så himla kallt längre. Igår var det -22 och idag bara -11, rena sommaren hi hi. Det är så underbart att elda i öppna spisen, det känns verkligen lyxigt att sitta framför elden när det är isbjörnar utanför, myyyyys!
Hoppas ni alla haft en underbar jul. Min var kanon, trist att den är så fort över jämt bara. Man stressar med dom där julklapparna varje år och sen säger det bara tjoff så är allt över! så mycket jobb och stress för en dag. Jag satt i soffan hela juldagen med pyjamasen på och bara varvade ned, när kvällen kom så kände jag mig alldeles konstig. Kroppen fick väl en chock när det blev så lugnt plötsligt;)

Det är många som har frågat vad selma är för ras(hunden) hon är en blandras av tax och jackrussel och några procent affenpincher. Nej nu ska jag kika in till er andra. Tänk nu går vi mot sommaren!

5 kommentarer:

Susanne sa...

Vackra bilder..ja varför stressar man alltid så innan jul..Nu är den över och förstår knappt att den varit här!!
Kram till din dag.Susanne

Lillemor i Hummelsta sa...

Fina bilder från Irsta. Visst är det konstigt så man stressar. Själv var jag helt hispig på julafton, fast vi var själva hemma med barnen. Man är väl knäpp antar jag.
Kram Lillemor

hemma hos lilla mej sa...

Vackra bilder du visar.Jag har haft en fin jul och nyår och trettonhelg.Bara jobbigt har hostat i 7 veckor men börjar ge sig.Har bara varit med mina änglar och Älskling när han väl är hemma.Han jobbar mycket,men så är det ju att vara egen det kostar attligga på topp hihi.Nej det har varit underbart,Ja nu är alla helger slut.Men nu börjar man att villa fixa lite vårmys inne.Ute är det så kallt .Ha en skön kväll Varmkram Rita ♥

Lillemor i Hummelsta sa...

Ja visst HAR jag köpt fina grejor, och du ser så fina dom blev hemma hos mig oxå. Det känns lite trist att plocka undan "god jul" bokstäverna som är så fina så vi försöker bilda nya ord, "gul jod" dog luj" nja jag vet inte, anar lite begränsningar.
Kram Lillemor

Lantliv på Rosentorpet sa...

Vackra vinterbilder.Här har vi "bara" 15 minus idag. / Sari