tisdag 26 maj 2009

Solen kom äntligen!

Ja äntligen fick mina stackars inköpta blommor hoppa ur påsarna, de hade blivit bruna och lite fula men i nya krukor med ny jord så blev de jätteglada. Solen sken och Selma var ju såklart med och skulle hjällpa till och gräva, nyfiken i en strut! ♥


Snart glada pellisar!

Ska vi sätta fart nu eller?

Hinken på pumpen fick petunior!


Så här fin utsikt har vi från oss, vi bor ju i kyrkbyn!Den stora zinktunnan vi vägen fick också petunior
och en pelargon i mitten. Den fina lyktan på pinne säljer
vi i butiken i Irsta!
Micke fick spara en liten blomseräng när han klippte gräset, det kryllade av prästkrageknoppar

En dunge av förgätmigej i hörnet av tomten


Äppelträden står i blom!Våran vackra ek, tack vare den så har vi ett stort parasoll över gräsmattan under heta sommardagar. Här dricker vi många koppar kaffe.Här sitter våran lilla livsnjutare Selma 13v. Öronen har inte bestämt sig för villket håll de ska peka åt, upp el ner:)Jag älskar sol!
När Melker var sjuk så ville jag självklart gosa och mysa lite


Livsnjutare var det ja:) beach 2009!Jag somnar på alla sätt, upp och ner funkar också bra!Blir det bra så här?

12 kommentarer:

MMS sa...

Vilken otroligt söt liten Selma!

lottens vita och gröna sa...

ljuvliga bilder på söt vovsa!!! nu har jag ändrat länken, tack för det!!!

ha det gott, varmkrma lotten

Vardagens guldkorn sa...

Å så härliga bilder, de är ju för ljuvliga när de somnar överallt, å så har de ju ingwn styr på kroppen, jag såg en taxvalp blåsa omkull en gång när vinden fick tag i öronen, en underbar syn =0)
Å tack för kaffet å titten! Kuddöverdraget blev perfekt i färg på sängen. Tom maken var nöjd ;0)Jag fick några droppar på mig på väg hem, men värre var det nog för Maria, hon blev nog ordentligt blöt innan hon kom hem =0) Tur att man inte är gjord av socker så man smälter i vätan =0)
Kram Linda

Mia sa...

Dina härliga sommarbilder får mig att tänka på Astrid Lindgrens fantastiska filmer om Bullerbyn, Emil och Pippi... svensk sommar är fantastisk!

Kram Mia

Susanne sa...

selma är ju helt underbar!! Öronen som ligger som dom vill och när hon ligger o sover med din pojk ja då smälter mitt hjärta..Härliga bilder för övrigt oxå..Njutbart till tusen..Kram till din dag..

Krydda Livet sa...

Så otroligt mysiga bilder du visar. Trädgården ser ju helt underbar ut. Den skulle jag vilja ha :) Så fint med blommor i hinkar och mycket mer.

Kram Josefin

Krydda Livet sa...

♥ Du kan lätt markera hjärtat och kopiera det - sen bara klistra in det där du vill ha det. Du kan sen också sätta färg på det eller förstora det genom att markera och ändra. Precis som med text.

Skrivstilen har jag gjort på my live sugnature. Om du klickar på mitt namn "Kram Josefin" så kommer du dit och kan göra en egen.

Hoppas att jag kunde hjälpa dig lite i alla fall.

Kram kram från mig

Mitt smultronställe sa...

Hej!!!
Fint du planterat!!
Har några krukor kvar kanske skall klämma ner några petunior som du!!

Ha det gott kram Camilla.

Krusidull sa...

Så söt eran vovve är, de kan verkligen konsten att koppla av.
Kram
Krusidullan

Krydda Livet sa...

När du gjort din signatur hämtar du html koden för den och kopierar. Sen går du in under anpassa i övre högra hörnet på din blogg, sen på inställningar och sedan kommentarer. Där finns en ruta; mall för inlägg. Där klistrar du in din html kod för signaturen och sparar. Då kommer den alltid med i dina inlägg varje gång :) Sen kan man göra nya om man tröttnar och då gör du bara om proceduren. Lycka till!

(Den kommer med i ditt nästa nya inlägg)

Krydda Livet sa...

Förlåt, det var mitt fel. Du är inte trög!! Gå in under inställningar och sedan formatering. Där hittar du mall för inlägg, eller hur? Där kan du klistra in koden :) Hoppas att det går bättre nu.

Kram Josefin

Krydda Livet sa...

Hihi vad gullig du är. Men inget blir du skyldig så klart haha. Bara kul att kunna hjälpa till. Fint med alla hjärtan hihi.

Kram igen och igen :)