onsdag 19 augusti 2009

Boken redan slut!!!

Hål i taket för trappen!

Söt korthållare!

Vackert kors!


Selma fick span på grannens höns, ska vi leka? (fast tror nog hon skulle vilja äta upp dom;)

Dom böckerna fick inte ligga länge på hyllan i butiken, det sa bara svish! ska beställa fler men den andra upplagan ska inte tryckas förrän i oktober! I veckan har det kommit mycket nytt till
butiken bla söta ljusfat, små lyktor, äggkorg, korthållare, kors mm. Min kära sambo bygger och
bygger på övervåningen i butiken, nu är det hål i taket och en trapp upp, han är så himla duktig!
Snart ska allt målas vitt och sen blir det invigning:)
Vilket underbart väder vi har,solsken. Nästa vecka bär det av till formex, spännande! skönt att kunna se och klämma på det man beställer istället för från kataloger. Hoppas det är mycket nytt. Ha en skön vecka!

tisdag 11 augusti 2009

Nu är boken här!








Idag kom böckerna jag väntat på, Romantiska hem och inspiration i vitt! Boken innehåller 5oo bilder från bloggares hem(ja från mitt med;) och möbleringsförslag från inredningsbutiker. Den är så otroligt fin! Det är två tjejer som bloggar som har skrivit boken, Ingela och Petra, vilket jobb de har gjort! Det var i vintras som det mejlades bilder fram och tillbaka så det har varit en lååång väntan. Min bok kommer att ligga på mitt soffbord och den kommer att bläddras i tusentals gånger, här finns mängder av tips och idéer och massor av inspiration. Ni kan beställa den i nätbutiken!

söndag 9 augusti 2009

Miranda har kommit hem!








Efter 3 annonser i lokaltidningen ringde det massor av folk som hittat och sett katter som såg ut som våran. Vi åkte och tittade men det var inte hon. Jag har verkligen tänkt på katten hela tiden, legat och funderat på nätterna vart hon kunde vara. Grejen är den att jag knappt hållt i henne för den enda hon gillar och vill kela med är Wilma. Vi bor ju vid en stor bilväg men jag kände på mig att hon inte blivit på körd! tänkte mer på att hon kanske blivit instängd någonstans. Men så i förrgår så kom jag ut ur duschen och fick höra ett väldans jamande utanför ytterdörren, tänkte att nu måste det vara hon. Öppnade dörren och in sprang våran lilla Miranda. Hungrig och smal var hon men konstigt nog hade hon inte en enda fästing och pälsen var jättefin. Tycker att efter 12 dagar på rymmen så borde hon varit tuffsig och full med fästingar. Min lilla 5åring var ute på tomten när katten kom hem och han sa att han hörde en bildörr som slog igen. Det kan ju ha varit kanske grannen som kom hem men jag kan inte låta bli och fundera över ifall det var någon som var här och lämnade av henne? ja det lär vi ju aldrig få veta men man funderar ju isåfall varför de inte ringde på dörren och lämnade henne så?? Wilma blev så lycklig att hon började grina.

Tänkte visa vår lilla farstu idag som är så sommarfin. Micke har satt upp fönsterbrädor så mina pelargoner står så fint där nu. Det är så hett där så det blir mycket vattnande!! I veckan kom det fina bokstäver ,WC i vitt och lite annat.

lördag 1 augusti 2009

Här bor vi!
Jaha då var det redan 1 augusti!! vart tog tiden vägen? har inte hunnit bada i mälaren en enda gång. Men veckan på öland var ju underbar så vi får vara tacksamma för det.

Våran lilla katt Miranda har varit borta i 4dagar, hon är innekatt så hon är inte van att vara ute. Hon kan ju ha blivit överkörd men jag har inte gett upp hoppet ännu. Mest tänker jag på om hon har blivit instängd någonstans, i något förråd och sen kanske nån åkt iväg på semester. Igår cyklade vi runt till grannarna i byn och frågade men ingen hade sett henne. I morgon ska vi sätta upp lite lappar med bild på henne. Kanske någon vet eller har sett henne? Värst är ju för min lilla wilma som längtar efter henne och ropar och ropar, hon var så förtjust i Wilma och sov med henne varje natt. Det är så jobbigt när barn är ledsna!

Förra veckan var här fullt upp, en tidning var här och gjorde ett litet hemma reportage. Jag hojtar till när det kommer ,kan dröja länge. Min mamma och hennes hem är förresten med i detta nummer av vackre hjem, kul! det var förra hösten de fotade hos henne!

Ha en fortsatt trevlig helg!