fredag 19 juni 2009

Trevlig midsommar!

Söt zinkask nu i butiken klicka här för att kika

Nu så var det längesedan jag skrev ett inlägg, har inte köpt någon ny kamera så jag tappade nästan sugen på att skriva när jag ändå inte kunde visa några bilder. Igår kom jag på att min mobilkamera är super bra så den kan jag ju fota med:)

I veckan har det kommit en leverans med nytt till butiken bla jättesöta zinkburkar. Ni måste kika in dom, helt underbara.
Idag ska vi iväg och fira midsommar på landet med traktor och kärra för barnen, dans runt stången och sedan fest i logen med massor av folk och god mat. Kan inte fatta att det är samma trista väder varje år, kan inte minnas att midsommrarna var så när jag var liten. Jag minns att det var supervarmt och att jag sprang runt i en fin sommrig klänning, inga jackor och stövlar!!
Nej på midsommar ska det vara sol, annars kan jag nästan hellre vara utan .

Nästa vecka ska vi till Öland, då kan vädergudarna gärna också hoppa över regnet, Tack!!!
Trevlig midsommar önskar jag er alla!!!

tisdag 2 juni 2009

Bye bye kära kamera!

Fin hjärteask finns nu i butiken!

Attans!! min kamera har nu gett upp! den har varit mig trogen i många år och har fått stå ut med mycket. Den har nästan används dagligen till nätbutik, bloggen, barn och djur. Känner mig hemskt tom utan den, älskar att fotografera. Synd att jag inte kan lägga in en bild på den så ni får se den, den är tejpad för att hålla ihop. Jag får helt enkelt ta och köpa mig en ny. Idag regnar det massor, Melker är på sin första skolresa, till sala lekpark. Kan man ha mer otur när det var
så fint väder igår? får nog göra upp ett varmt bad till lille gossen när han kommer hem brrr.