torsdag 19 mars 2009

Vårkänslor!




Nu så äntligen börjar man känna att det går åt rätt håll! här i västerås är det soligt och jag hoppas att det är det hos er andra med. Blir så glad när ni lämnar en liten kommentar när ni är här inne och kikar runt, det blir roligare att skriva om man vet att någon läser det;) Jag försöker skriva tillbaka direkt när jag läser era kommentarer annars är det lätt hänt att jag glömmer.

Idag så har det kommit lite nytt igen till butiken bla söta gryt underlägg med hjärta och en liten anslagstavla i fil de fer som man kan sätta söta kort i eller små kom ihåg lappar. Ja och så lite annat men det får ni kika in själva i butiken.

Vi håller på med ett stort projekt uppe ovanpå butiken, det är inte mycket kvar nu weeeee:)

Ska bli roligt att visa er när vi är klara.

Kramar Johanna

torsdag 12 mars 2009

Nya kategorier i nätbutiken




Nu kan ni handla smaskiga te sorter i nätbutiken. Vad sägs om tex smultron/grädde eller banankola? kommer ni ihåg banankolorna som var ivarjefall jag köpte när jag gick i skolan på rasterna. Det är nästan på pricken så den smakar och jag tycker det smakar välldigt gott som te också. Det har även kommit en ny kategori med möbler, här finner ni gamla antika möbler som renoverats och målats om men även nya möbler. Möblerna kan endast hämtas i butiken i Irsta.

Nu vill jag inte ha mera snö!!! jag längtar så tills det torkar upp och blir varmt och man kan sätta sig i vårsolen och dricka en kopp kaffe. Ha en skön vecka! Kram Johanna



måndag 9 mars 2009

Nytt och nya öppettider!!!

Idag kom det en leverans med textilier i sommriga färger bla stolsfodral i vitt med volang, kökshanddukar, små dukar till bordet eller brödkorgen, löpare mm. Kika in under kategorin textil och kök. Nu har vi nya öppettider i butiken tillsvidare Tisd,onsd,torsd 11-18, Fred,Lörd 11-15 Välkomna!!! knuff.se


Klicka på bilden för att komma till butiken
Fin stor kökshandduk 50x70cm 45:-

måndag 2 mars 2009

Veckan var mycket!!!!

Hej nu är vi hemma igen. Det var en vecka som innehöll mycket. Vi hade kanonväder och massor av snö, sol och 10grader varmt vissa dagar. Det var ett tag sedan jag åkte slalom och det kändes väldigt läskigt med det mesta hi hi. Att åka stora liften uppe över grantopparna gav en nära döden upplevelse kan jag säga. Syrran ville ha med mig upp till toppstugan som ligger allra högst upp på toppen. Visst tänkte jag, det var ju inte nån stor grej att åka sådär högt när man var yngre. Nu kände jag mest dödsångest och försökte tänka på annat hela vägen upp. När vi nått toppen så kändes benen som gele. Nu skulle vi in på det mysiga fiket/resturangen för att kolla in den otroliga utsikten och avnjuta en kall cider och en stor chokladboll. Nja njuta fullt ut kunde jag väl inte riktigt göra för tankarna på hur jag skulle ta mig ner till marken där nere snurrade lite i huvudet. Det blev röda backar ned och det gick bra för att vara så längesedan.

Jag hade endå bestämt mig för att, nej nån mer resa till toppstugan med den där liften skulle det nog aldrig mer bli . Nästa dag så busade vi med ungarna och åkte inga skidor vi vuxna. Det blev nästa dag och syrran var laddad för nu längtade hon ut till backarna igen. Jag kände mig lite tveksam eftersom pjäxorna jag lånat av en kompis var trånga och gjorde att skidåkningen inte blev så rolig, och sen så var det ju så läskigt med den stora liften som syrran skulle åka för att komma till de större backarna och den där toppstugan. När jag nästan bestämt mig för att ha en till busa med barnen dag och bara åka i småbackarna med barnen, så ändrade jag mig plötsligt! visst skulle det vara gott med lite fika tänkte jag? Om ni sett kakfaten däruppe på toppstugan så skulle ni förstå. På med trånga pjäxorna, upp i den farliga liften på skakiga ben. Syrran och jag skrattade mellan ångest attackerna på väg mot toppen, tänk vad man väljer att gå igenom för att få lite gott fika och en lugn avkoppling utan barn och sambo hi hi. Den här gången blev det wienerbröd och cider, när jag druckit upp den ena så beställde syrran in en till (hon tänkte nog att jag skulle ta mig ner lättare då om jag var lite avslappnad=) hon hade rätt för hej vad det gick på min lilla resa från toppen.

Kan meddela att sista kvällen, när vi skulle mysa med god mat och letsdance så blev jag och sambon magsjuka!!!! kan säga att det var inte trevligt att springa upp och ned från en våningsäng en hel natt för att kräkas stup i ett. Roligt för de andra 8 i stugan som fick lyssna på mina spyattacker . Ska försöka minnas denna semester med det roliga som var och försöka glömma det sista. Nej nu är jag trött på snö och vill ha vår och sol på mina kinder! //Johanna

Toppstugan med de härliga fikat kan ni se en liten skymt av om ni förstorar bilden